• Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin!
  • Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin!

Fasciavaha käyttöohjeet: Vaha on hieman kovahkoa pinnasta. Kannattaa painaa esimerkiksi lusikalla tai vaikka sormella keskelle aloitus. Vaihtoehtoja on monia. Voit "muussata" eli painella vahaa hieman pehmeämmäksi ja näin ollen se on helpompaa ottaa sormiin/käsiin. Voit aloittaa ottamalla vahaa omiin käsiin vähän ja hieroa niihin ,jonka jälkeen voit sivellä sen asiakkaan iholle. Aluksi voit ottaa reilummin ja lisätä pikkuhiljaa, koska vaha ei imeydy rasvan tavoin, tästä syystä vaha on riittoisaa. Voit ottaa aina pienen sipaisun silloin tällöin jos tuntuu, että vahaa on liian vähän. Kokeilemalla oppii parhaiten oman tavan. Niin kuin kaikissa väliaineissa liian iso annostus toimii lipoisasti. Tarkoitus on että pääsisit mahdollisimman vähällä vahamäärällä , että saisit mahdollisimman hyvän pidon kuitenkaan menettämättä miellyttävää tuntua asiakkaan näkökulmasta.

Vahat ovat suunniteltu niin että ne olisivat mahdollisimman riittoisia ja moneen manuaaliseen työhön sopivia. Myös huomioiden sen että pystyisit tekemään mahdollisimman hyvin ja turvallisesti työsi.

Fasciavaha eroaa hieman nimensä myös ominaisuuksiensa puolesta.

Tämä vahä suunniteltu erityisen pitoa vaativaan manuaaliseen työhön. Vahan käyttö aloitus sama kuin hierontavahassa. Tätä tarvitsee oikeastaan vielä vähemmän kuin hierontavahaa. Hyvällä pidolla on tarkoitus päästä parempaan otepintaan, samalla säästäen omaa ergonomiaasi ,koske huomaat ettei sinun tarvitse jännittää omaa kroppaasi niin paljoa ,koska voit luottaa pitoon. Tottakai tämä ei ole mikään taika-aine joten jos käsiteltävä kohta on hikinen tai muuten märkä ei vaha toimi tarvittavalla tavalla.

Ilolla yritämme täyttää vaatimukset ja palvella heitä, jotka tykkäävät vahasta.

Kiitos